Hoe haal ik het maximale uit mijn aanleverbonus

Naast de prijzen voor de beoordeelde producten, krijg je ook een aanleverbonus uitgekeerd. Een beetje extra dus om je te belonen als je de spullen netjes bij ons aanlevert.

Een hoge aanleverbonus is voor iedereen fijn.

  • Jij krijgt wat meer centen voor de producten. 💰
  • Onze inkoop ninja's zijn blij, omdat ze je producten sneller kunnen verwerken.

Jij blij. Wij blij. Je bankrekening blij. Iedereen blij. 😊

Gemiddeld ontvangen verkopers 60% van de maximale aanleverbonus. Ga jij voor de 100%? Met deze tips wordt dat een eitje! 🥚

Netjes aanleveren

Zorg dat je producten allemaal netjes in een stevige doos zitten. Veel opvulmateriaal is vaak niet nodig als je een stevige, goed passende doos hebt. We krijgen de gekste dingen als opvulmateriaal - oude handdoeken, gordijnen, hele ladingen toiletpapier en zelfs kussens en trainingsbroeken. Leuk natuurlijk, maar handiger om gewoon een goede doos te pakken en dan kan je oude trainingsbroek naar de kringloop.

Gescheiden Consoles

Als je producten van meerdere type consoles bij elkaar in een doos hebt (bijv. Playstation 2 en Nintendo Gamecube bij elkaar), zorg dan dat deze goed gescheiden zijn.

Games op Alfabet

Als je veel spellen opstuurt, is het top als je ze op volgorde van je verkooplijst - dat is op alfabetische volgorde per console - in de doos stopt.

Bekabeling

De consoles komen vaak met bekabeling. Je doos met producten is veel netter als die kabels allemaal netjes bij elkaar zijn gebonden. Pak bijvoorbeeld het begin en het eind van de kabel bij elkaar, vouw deze een paar keer op, doe er een elastiekje omheen, en je hebt een net geleverde kabel. 💪

Het is een kleine moeite, maar je zult zien dat je pakketje er een heel stuk netter uit gaat zien en dat zorgt ervoor dat zowel jij als de inkoop ninja's van team retro een glimlach op het gezicht krijgt. 😀 

Correct Invullen

Stap één is om de producten correct en eerlijk in te vullen. De juiste producten op de verkooplijst en op de juiste manier de vragen beantwoord over de doos, handleiding en de staat van het product.

Geen zorgen als er een dingetje net niet klopt. Dat rekenen we je niet aan. Als maar wel duidelijk is dat je je best hebt gedaan om het naar eer en geweten in te vullen.

De condities waar je uit kunt kiezen voor de producten die je aan ons gaat verkopen zijn Goed, Acceptabel en Als Nieuw. Het liefste wil je natuurlijk dat als wij het gaan controleren, dat wij het helemaal met je eens zijn over welke staat het product heeft.

Het beste is dan ook dat je het product even goed nakijkt zodat je niet tegenover verassingen hoeft te komen staan. Kijk bijvoorbeeld als je een van de ouderwetse consoles hebt of die niet heel erg verkleurd is. Of kijk of je enige vorm van beschadiging kan zien. Dat zijn 2 voorbeelden van redenen waarom een product Acceptabel word verklaard.

Als je een stapel disc games verkoopt, raden we je aan om die ook even om te draaien. na al die mooie jaren zou het zomaar kunnen dat de game een aantal flinke krassen heeft opgelopen. 

Schoonmaken

Je kunt heel veel winnen door je producten even goed schoon te maken. Niet alleen in de aanleverbonus, maar ook in de beoordeling van de individuele producten. Een console die qua staat Acceptabel is, kun je met een paar minuten schoonmaakliefde vaak weer omtoveren tot Goed en dat kan een hele hoop schelen.

Controllers

Je controller. Je grote kleine vriend. Je hebt er jaren lang avonturen mee beleefd, en je hebt er mooie herinneringen mee gemaakt, of je er nou mee aan het racen mee bent geweest met Mario, of dat je er nou een einde mee hebt plezier gemaakt aan je tegenstander op Call of Duty. Al die avonturen gaan je controller vaak niet in de koude kleren zitten.

Deze vriendelijke controller mag dan ook wel eens een opknapbeurtje krijgen, om hem weer te laten stralen. Je kan bijvoorbeeld met een oude tandenborstel en een doekje er een hele hoop aan doen. Een beetje schoonmaakmiddel erop, tandenborsteltje gebruiken om hem een beetje te poetsen, nog een doekje eroverheen en tadaa!! Hij ziet er weer prachtig uit! En hier geldt dan ook dat hard werken word beloond - niet alleen in de aanleverbonus, maar ook in de beoordeling van je producten. 

Het is wel aan te bevelen de tandenborstel na schoonmaak niet meer voor persoonlijke hygiëne te gebruiken. 🛁

Testen

Of het nou 20 jaar op zolder heeft gelegen, of dat ie nog recent tegen de muur aan is gevlogen na een verliezend potje FIFA. Af en toe heeft een console of controller er geen zin meer in. Dat kan gebeuren natuurlijk.

We vinden het natuurlijk ook vervelend als je van ons moet horen dat je console vleugels heeft gekregen en naar de hemel is gevlogen. Daarom raden we je aan om voordat je alles op gaat sturen, dat je even gaat kijken of alles nog werkt zodat je niet tegen onaangename verassingen aan loopt.

Oef, moet ik dit nou allemaal gaan doen

Nee, zeker niet!

Wij zijn er natuurlijk ook voor het gemak. Doosje op zolder? Even kijken wat er in zit. Verzendlabel erop, en hoppakee. Naar Utrecht toe. En geld op je rekening. Daar zijn we er natuurlijk voor. 😀  

Maar wil je nou een paar eurootjes extra scoren, en tegelijkertijd ons een glimlach bezorgen? Dan kom je met deze tips een heel eind.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock